Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl
Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl
Petr Klíma
Z edice Jídlo jako lék
Anotace:
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 98 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Její autor Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl, je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem (www.greenwayfood.cz).
_____________________________________________________________________________
98 lahodných receptů ze zeleniny vypěstované u českého farmáře. Rozmanité a výživné veganské pokrmy plné chuti. Veganská, sezónní, chutná a lehká kuchyně, která vás nadchne!
_____________________________________________________________________________
Obchodní informace:
Vydalo nakladatelství Smart Press, k dostání u všech dobrých knihkupců a na www.smartpress.cz
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!