Tipy na grily značky Hecht

 

Ocelový gril Hecht Sentinel na dřevěné uhlí

Stylový zahradní gril na dřevěné uhlí, který svým retro designem neudělá ostudu v žádné zahradě. Pohodlná rukojeť a ocelová kola umožní s masívním grilem pohodlně manipulovat. Gril rychle připravíte a umístíte do vhodné polohy na zahradě tak, aby kouř neobtěžoval u stolu i jej následně snadno uklidíte.

Je vybaven hned třemi rošty – velký v hlavním topeništi, menší v poklopu nad ním a hlavní rošt, které umožňují přípravu masa, zeleniny, brambor či další přílohy najednou. Spodní topeniště slouží zároveň pro použití grilu jako udírny. Po roztopení dřevěného uhlí ve spodním topeništi lze v horní části grilu udit. Pro regulaci správné teploty je v horním poklopu integrovaný teploměr, teplota pak lze řídit přivíráním otvoru na spodních dvířkách pomocí otočné klapky a klapkou na vršku komína. Při grilování a uzení jistě oceníte i velkou odkládací plochu.

 

 

 

Výkonný plynový gril Hecht Adelle 5

 

 

 

 

 

 

Plynový gril s luxusním designem v matné černé barvě v kombinaci s nerezovým plechem s kartáčovanou povrchovou úpravou. Gril je vybaven čtyřmi plynovými hořáky pro grilování a bočním hořákem na ohřívání omáček a také zadní mřížkou pro dohřívání nebo rozpékání. Má integrovaný teploměr na víku pro kontrolu teploty při grilování a dvě odkládací plochy.
Grilovací plocha má rozměr 62 x 41 cm, je opatřena kvalitním třídílným litinovým roštem. Šířka grilu je 130 cm, hloubka 50 cm. Výška stolu a grilovacích ploch je 90 cm. Pro snadnou manipulaci je vybaven pojezdovými koly a masívním držadlem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *