Ovocný nápoj TEEKANNE Fresh

Svěží chuť bez cukrů a kalorií pro radost z léta!

Ovocné osvěžení bez jediné kalorie? Přesně to je TEEKANNE Fresh, čerstvě vyluhovaný čaj v lahvi s 0 % cukru a zcela bez umělých barviv. Zahnat žízeň chutně můžete díky jedinečným ovocným kombinacím, z nichž si vyberete, ať už milujete chuť lesních plodů, granátového jablka nebo svěžího citronu.

Zajistit si v horkých dnech dostatečný přísun tekutin je pro fyzickou kondici zásadní. Příznivci zdravého životního stylu si od čiré vody mohou s klidným svědomím odskočit i k 0,5litrové lahvi čistého čaje TEEKANE Fresh a užít si záplavu ovocných chutí s 0 % kalorií a cukrů.

TEEKANNE Fresh Lesní plody s limetkou v sobě spojuje kyselý a sladký element, které dohromady tvoří příjemný letní mix, se kterým uhasíte žízeň s chutí.

Od dobře známých lesních plodů se můžete přesunout k exotičtějším zážitkům s příchutí TEEKANNE Fresh Granátové jablko s broskví. Pokud jste granátové jablko ještě neochutnali, využijte příležitost
a objevte jej v nápoji TEEKANNE , který obsahuje podíl šťávy právě z tohoto ovoce.

Intenzivní osvěžení přináší také TEEKANNE Fresh Ice Tea Lemon. Výrazná chuť citronu se pojí s ovocno-bylinným a černým čajem a dohromady tvoří dokonalou přírodní harmonii, samozřejmě bez cukru
a barviv. Černý čaj navíc pochází z farem certifikovaných Rainforest Alliance, a tak si své svěží čajové potěšení můžete užít s dobrým pocitem.

 

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

TEEKANNE Fresh jsou k dostání za cenu 29,90 Kč.

TZ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *