Libeňská Galerie Harfa po koroně ožívá

Nový multifunkční́ prostor je od začátku prázdnin k dispozici návštěvníkům na střeše Galerie Harfa v Praze – Libni. Skvělé jídlo, nápoje, posezení i dětské hřiště je pro všechny generace pod otevřeným nebem.

Každý den zde můžete vychutnat občerstvení z celého světa a díky velkoplošné projekci i sportovní́ a zábavné pořady.

Součástí nového bistro konceptu jsou renomovaní gastro operátoři i nové koncepty: Funny Fries s holandskými hranolkami v kombinaci s čerstvými domácími omáčkami. Vyhlášený koktejlový bar Le Valmont s jedinečným konceptem kulatého rooftop baru. Soup2go se zdravými vegetariánskými polévkami v jedlém chlebovém kelímku.

 

Street food by Regal Burger s delikátními burgery, hot dogy a párky v rohlíku výhradně z čerstvých surovin. La Patrona reprezentuje 100 % autentickou mexickou kuchyni v jednoduchém pouličním stylu. K8 Coffee s tou nejlepší kávou, zmrzlinou Puro Gelato a také s unikátní kávou v kornoutku neboli “coffee in a cone”. GRILL GRILL láká na exkluzivní italské Arristocini, které v Praze jen tak nenajdete.

Terasy Harfa jsou také dějištěm 9. ročníku letní́ scény Harfa s koncerty, divadelními představeními a dalšími akcemi pro děti i dospělé (kompletní program na www.letniscenaharfa.cz). Oblíbenou atrakcí je zdejší DinoPark, nadšení dětí zaručeně vzbudí i nové hřiště a nejrůznější pohybové́ aktivity pod otevřeným nebem.

,,Chystáme filmové večery, sportovní přenosy nejznámějších fotbalových lig na velkoplošní obrazovce a další kulturní akce. Ráno u nás můžete cvičit jógu, odpoledne zkouknout pohádky s dětmi a večer třeba zůstanete na letní kino se skvělou večeří a pivem,“ představuje Gabriela Škodáčková, ředitelka sekce maloobchodních pronájmů společnosti Dejsiprostor. Tým Gabriely spolupraceje na oživení nevyužitých veřejných i komerčních prostor.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *