Zimní čajové speciality od TEEKANNE

Také si v zimě rádi užíváte horký nápoj s hřejivým kořením a výraznou chutí ovoce? Nezapomeňte ochutnat také voňavé zimní čaje od TEEKANNE. Připravit si můžete čaj plný vyzrálých jablek a skořice Magic Apple, dokonalý zimní čaj Winter Time s vybraným ovocem a kořením nebo zažít chuť rumu
a hroznů s pomerančem ve směsi Magic Moments.

 Sevřít v dlaních hrnek horkého čaje a sledovat zimu za oknem – i tak si můžete užít lahodnou chuť speciálních čajových nápojů, které pro vaše potěšení připravila společnost TEEKANNE. Kouzelné chvíle v opojné vůni pomerančů, skořice a rumu na vás čekají s čajem TEEKANNE Magic Moments. Jedinečná kombinace je obohacena také o šípek a jablko a výsledkem je intenzivní zážitek, který vás prohřeje a příjemně rozproudí krev v žilách.

TEEKANNE Winter Time je unikátní čaj stvořený přímo pro dlouhé zimní večery. Kombinuje v sobě ovoce a koření s tóny delikátní skořice. Ať už bude venku sněhová pohádka, nebo se přiženou blátivé plískanice, tato lahodná čajová směs vám umožní zažít dokonalou chuť zimy.

A protože k zimě neodmyslitelně patří také jablka a skořice, má pro Vás TEEKANNE skutečnou zimní lahůdku: ovocný čaj TEEKANNE Magic Apple. Vyzrálá jablka a pikantní skořici doplňuje další vybrané koření, jako lékořice nebo pomerančová kůra, a společně tvoří dokonale vyladěnou směs, s níž zimě skutečně přijdete na chuť.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *