Nejprodávanější Caffe Latte od Starbucks si nově uděláte i doma

Značka Starbucks, patřící do rodiny Nestlé, přichází do obchodů s novou, dlouho očekávanou variantou kávových kapslí pro Nescafé Dolce Gusto – příchutí Caffe Latte. Neoblíbenější kávový nápoj si tak můžete vychutnat i v pohodlí a bezpečí vašeho domova. Zároveň na trh přichází i nová varianta kapslí kompatibilními s kávovary Nespresso v podobě Italian Roast Style.

Jednička z kaváren i u vás doma

Caffe Latte, nejoblíbenější variantu kávy z nabídky Starbucks, už si nově můžeme vychutnat i doma. Každá kapsle ukrývá tmavě praženou kávu s krémovým mlékem. Příchuť je dostupná pro kávovary Nescafé Dolce Gusto a z jedné kapsle lze vykouzlit celých 195 ml oblíbeného nápoje.

Doporučená maloobchodní cena za balení 12 kapslí je 129,90 Kč

 

Sladká a intenzivní zároveň

Další novinkou jsou kapsle Italian Roast Style kompatibilní s kávovary Nespresso. Typická tmavě pražená káva je vytvořená tak, aby vynikla jak její sladkost, tak lahodná výrazná chuť. Tato 100% Arabica z Latinské Ameriky se díky své intenzitě stupně 11 perfektně hodí na klasické espresso i větší lungo. Intenzivní chuť kávy zachováte i v kombinaci s cukrem a smetanou.

Doporučená maloobchodní cena za balení 10 kapslí je 99,90 Kč.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *