Hamé a její Májka v biatlonové soutěži nabídnou fanouškům výjimečnou cenu: podepsané běžky Michala Krčmáře.

Společnost Hamé a její paštiky Májka i letos podporují český biatlon. Pro fanoušky tentokrát připravily výjimečné překvapení: soutěž o podepsané běžky Michala Krčmáře, které za sebou mají několik závodů Světového poháru. Kromě toho lze vyhrát vstupenky na Světový pohár v Novém Městě na Moravě. Kampaň doplní 10sekundový sponzorský vzkaz, v obchodech se pak zákazníci mohou setkat s brandovaným druhotným vystavením a POS materiály. 

Společnost Hamé je hlavním partnerem českého biatlonu již deset let. Novinkou letošní kampaně je soutěž, která na facebookových stránkách Hamé poběží od 15. do 21. února. Hlavní cena: podepsané běžky Michala Krčmáře. A ne ledajaké. Absolvoval na nich několik závodů Světového poháru. Michal k tomu říká: „Na každou sezónu mám k dispozici zhruba 20 až 25 párů lyží, ze kterých pak vybíráme ty nejlepší pro každý jednotlivý závod. Lyže obvykle vydrží ve Světovém poháru 2-3 sezóny a tenhle pár už si své odsloužil. Pořád ale jde o špičkové lyže, ke kterým se jen tak někdo nedostane. Troufám si říct, že výherci to pořádně pofrčí!“ usmívá se nejúspěšnější český reprezentant Michal Krčmář.

Soutěž bude stejně jako biatlon o kombinaci rychlosti a schopnosti přesně „vystřelit“ v pravý čas. Úkolem soutěžících bude vyfotit obrazovku počítače nebo mobilu ve chvíli, kdy bude lyžař na předem určeném místě. Vítěz získá běžky Michala Krčmáře. Výherci na druhém a třetím místě obdrží po dvou vstupenkách na závod Světového poháru v biatlonu, který se v Novém Městě na Moravě koná od 2. do 5. března.

„Z biatlonu se v naší zemi stal fenomén. Vždyť přímé přenosy Světového poháru u nás sleduje víc lidí než zápasy ve skupinách loňského mistrovství světa ve fotbalu. Jsme rádi, že můžeme biatlon podporovat,” vysvětluje Michala Kadlecová, produktová manažerka společnosti Orkla Foods Česko a Slovensko. Zároveň vysvětluje, proč si značka vybrala právě biatlon: „K běžkám patří termoska s horkým čajem a pořádná svačina. A paštika je pro to jako dělaná. Tak se před lety zrodilo partnerství Májky a českého biatlonu, a stále trvá.“

Televizní kampaň běží od 29. listopadu 2022, vidět v ní můžete spot právě s Michalem Krčmářem. V obchodech pak zákazníci najdou paštiky Májka s fotografií tohoto oblíbeného biatlonisty a mottem „Vezmi si zlatou”.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *