Simply Fresh uvádí nový veggie sendvič Paprichata

 Stále více Čechů výrazně omezuje konzumaci masa – ať už z etických, ekologických nebo zdravotních důvodů. Roste počet veganů, vegetariánů nebo takzvaných flexitariánů – tedy lidí, kteří si maso dají pouze příležitostně. Pro všechny, kteří chtějí odlehčit svůj jídelníček, připravila společnost Simply Fresh v jarní limitované edici novinku: vegetariánský sendvič Paprichata, jejíž hlavní ingrediencí je lahodná papriková pomazánka Simply Fresh. Sendvič najdete na většině čerpacích stanic, ve vybraných automatech, v síti prodejen Žabka nebo Pont. Doporučená prodejní cena je 75 Kč. 

V portfoliu značky Simply Fresh jde už o druhý vegetariánský sendvič. „V prodejích a reakcích zákazníků jasně vidíme požadavek na větší možnost výběru v bezmasých sendvičích. Proto určitě budeme jejich nabídku dlouhodobě rozvíjet,“ říká Eliška Kosinová, produktová manažerka značky Simply Fresh.

Klíčovým nositelem nových trendů ve stravování je samozřejmě mladá generace. Proto značka Simply Fresh udělala terénní průzkum přímo na pražském ČVUT a zjišťovala, jak studentům vegetariánská Paprichata chutná. Studenti ohodnotili sendvič na stupnici od 1 do 5 a reakce byly velmi pozitivní, celkově jsme získali známku 2. Nejvíce ocenili chuť paprikové pomazánky, doplněnou o sušená rajčata a ledový salát. Více než 90 % oslovených uvedlo, že si sendvič koupí znovu. To jasně potvrzuje, že mladá generace nemá problém s vegetariánským stravováním.

Veggie sendvič Paprichata je ideální jako lehká svačinka nebo večeře. Je vhodný nejen pro vegetariány, ale zkrátka pro všechny, kteří chtějí jíst méně masa. V hlavní roli je papriková pomazánka, která se vyrábí ve vlastním závodu, stejně jako pečivo. „Vyrábíme ho v naší pekárně. Jde o unikátní recepturu, do které jsme navíc přidali lněné semínko. Do pečiva navíc nepřidáváme sádlo, takže vegetariáni mohou Paprichatu jíst opravdu bez obav,“ doplňuje Eliška Kosinová.

Sendvič najdete na většině čerpacích stanic, ve vybraných automatech, v síti prodejen Žabka nebo Pont.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *