Ani v roce 2021 neslevíme z požadavků na kvalitu

Biopekárna Zemanka je zavedená česká značka sladkých i slaných bio sušenek a krekrů, které připravuje podle rodinné receptury od roku 2006 v Oříkově u Sedlčan. Od svého založení podporuje ekologické zemědělství, rovné příležitosti a inovace obalových materiálů i tvorbu nových receptů. Biopekárna Zemanka se připravuje také na aktivní komunikaci novinek, jakými jsou spolupráce s Plzeňským Prazdrojem, salaterií UGO a společností IKEA. S partnery bude řešit, jak využít zbytky z jejich výroby v pečení sušenek či slaných krekrů.

 

„Biopekárna Zemanka už dávno není jen malá ruční výroba na domácích pecích. Naše výrobky jsou dostupné  v sítích velkoobchodních řetězců, podařilo se nám nastartovat úspěšné spolupráce s velkými značkami a při tom jsme ani na chvíli neslevili z vlastních požadavků na kvalitu výrobků. Chceme oslovit nové zákazníky a také ukázat našim stávajícím partnerům a zákazníkům, jak a z čeho sušenky vyrábíme a že suroviny pečlivě vybíráme tak, aby každý rozuměl složení výrobků. Plánujeme se také dál věnovat naší strategii udržitelnosti a do výroby zapojit další principy cirkulární ekonomiky,” říká o plánech pro rok 2021 Jan Zeman, zakladatel a výkonný ředitel Biopekárny Zemanka.

 

 

O Biopekárně Zemanka

Biopekárna Zemanka je český výrobce sladkých bio sušenek a slaných bio krekrů. Byla založena v roce 2006 v malé obci Oříkov u Sedlčan ve středních Čechách. Všechny produkty pečeme podle našich vlastních originálních receptur a s nadšením je připravujeme tak, aby měly nejen vysokou kvalitu, ale i skvělou chuť. Výrobu na počátku řídila Věra Zemanová, profesionální cukrářka a gastronom s více jak 40letou praxí. Jan Zeman vede celou pekárnu a řídí provoz, spolu s týmem nadšených kolegů.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *