Božkov obhájil titul Nejdůvěryhodnější značka. V kategorii alkoholu si toto ocenění odnáší už posedmé

Praha, 21. listopadu 2022 – Letošní osmý ročník prestižního programu Důvěryhodná značka byl pro společnost Stock Plzeň-Božkov opět velmi úspěšný. Značka Božkov totiž už posedmé získala cenu Nejdůvěryhodnější značky v kategorii alkoholu.

„Obhájení titulu Nejdůvěryhodnější značky si velmi vážíme a těší nás, že spotřebitelé napříč všemi generacemi mají značku Božkov rádi a důvěřují jí. Spokojenost spotřebitelů a sedmé ocenění v programu Důvěryhodné značky je pro nás signálem, že postupujeme správným směrem,“ dodává Michal Jakl, Group Brand Manager ve společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Program Důvěryhodné značky je každoročně pořádán společností Atoz Marketing Services a probíhá podrobným průzkumem, ve kterém letos na čtyři tisíce respondentů hodnotilo devět set značek z devadesáti různých kategorií (alkohol, kosmetika, služby, jazykové školy, elektronika, lékárenské produkty, instituce aj.) Slavnostní vyhlášení Nejdůvěryhodnějších značek pro rok 2022 proběhlo 10. listopadu v Autoklubu ČR v Praze. Výhercům je titul „Nejdůvěryhodnější značka“ propůjčen na jeden rok.

O společnosti STOCK Plzeň-Božkov

Společnost STOCK Plzeň-Božkov, jenž patří do StockSpirits Group, je jedničkou na českém trhu, která svým zákazníkům přináší tradiční a oblíbené značky lihovin již více než 100 let. S portfoliem čítajícím více než 120 značek je lídrem na trhu. Prodává populární výrobky značky Božkov, Fernet Stock a oblíbené vodky Amundsen a Pražská vodka. Dále distribuuje úspěšné značky jako nejprodávanější importovaný rum v Česku Captain Morgan, nejsilnější značku skotské whisky na světě JohnnieWalker, oblíbený krémový likér Baileys, nejprodávanější bourbon Jim Beam, koňak Courvoisier a mnohé další. Do jeho portfolia patří také ovocné a bylinné likéry BartidaOriginal nebo distribuční značka kubánského rumu Legendario. Od roku 2021 STOCK Plzeň – Božkov distribuuje i všechny prémiové značky společnosti Diageo a luxusního portfolia „Reserve“, mezi nimi je rum Zacapa, gin Tanquerey nebo bourbon Bulleit. Více na www.stock.cz.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *